D'Einder Muzikanten

Penningmeester: Ruud van Doorn
Bestuurslid: Nicole van den Eijnde 06-15614439

Historie

Blaaskapel d’Einder Muzikanten, toenmalige Hofkapel uit Someren-Eind is opgericht in 1951.

Het vloeide voort uit vriendenclub “De Lustige Broeders”die in 1946 was ontstaan en tijdens de Carnavaldagen rond trokken door de straten van Someren-Eind.

Deze nu 19 koppige kapel bestaat uit muzikanten die allen musicerend lid zijn van Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind. Deze traditie dient het muzikale niveau en de hechte betrokkenheid in de eigen parochie te waarborgen.

We proberen zoveel mogelijk in de tijd en de stijlen van muziek mee te gaan.

D’Einder Muzikanten spelen uiteraard niet alleen in Someren Eind op of tijdens carnavalsactiviteiten, zo treden we op bij bedrijfsfeesten, kapellenfestivals en feestavonden. Kort samengevat, d’ Einder Muzikanten is een sfeervolle en muzikale vriendenclub, die u voor elke gelegenheid kunt vragen. We verzorgen een avondvullende show, die garant staat voor een geslaagde avond.

17 nov 19
Intocht Sinterklaas