Muziekfeesten

Van 2 t/m 4 juni organiseert Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind de Muziekfeesten. Deze vinden plaats op het Einderplein.

 

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni: CabaCulinair


‘Laat u verwennen door uw persoonlijke gastheer/gastvrouw en geniet bij de ondergaande zon van een avond boordevol amusement!’

Deze zin omschrijft prima wat er op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni staat te gebeuren.

Bij de eerste succesvolle editie van vorig jaar bleek dat de belangstelling voor dit evenement het aantal beschikbare plaatsen ver overtrof. Op basis hiervan koos de organisatie dit jaar voor twee edities!

De naam CabaCulinair is een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’. Deze sfeervolle avond zit dan ook boordevol met show, muziek, sketches en cabaret, omlijst met fantastische culinaire hoogstandjes. Op het Einderplein, dat geheel in de stijl van een klein, gezellig Comedy Theater zal zijn ingericht, serveren diverse restaurants uit Someren-Eind verspreid over de hele avond hun specialiteiten en lokale lekkernijen.

Samen met muziek van de Flying Deers & SmallBand en cabaret van diverse Eindse talenten belooft dit een unieke avond te worden. Het programma start om 18:30 uur, beide avonden zijn inmiddels uitverkocht.

 

Zondag 4 juni: Big Fun Band

 Eerste Pinksterdag zal het plein weer op z’n grondvesten schudden tijdens de splinternieuwe show van de Big Fun Band! Met vier zangeressen, drie zangers en ruim twintig muzikanten heeft de band alles in huis voor een uitermate afwisselend programma. Achter de schermen wordt al weken keihard gerepeteerd om het publiek weer een onvergetelijke avond te bezorgen.

In het programma zullen oude “Big Fun Band-hits” in rap tempo worden afgewisseld met nieuwe nummers, waarbij de individuele kwaliteiten van de muzikanten van de band ook volop in de spotlights komen. Kortom, publieksvermaak ten top op hoog niveau! 

De show start exact om 20:30 uur en duurt tot 0:00 uur. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent, zodat u de spectaculaire opening niet mist! Vanaf 19:00 uur zal een DJ het plein al vast opwarmen.

Entree voor deze avond is € 5,-.