Nieuw Talent Orkest: Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De Muziekverenigingen Someren-Heide, Somerens Lust, Juliana en Fanfare St. Willibrordus organiseren Nieuw Talent Orkest Gemeente Someren, een uniek muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op woensdag 11 september 2024, 20.00 uur in Gemeenschapshuis De Bunt in Someren-Heide. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van dirigent Antoine van Buggenum.
Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Na tien weken repetities sluiten we het project af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!

De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 4.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: woensdag 11 september 2024, 20.00 – 22.15 uur @ de Bunt in Someren-Heide

Vervolg: iedere week op de woensdagavond

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Locatie: Wisselend in Someren en de kerkdorpen

Deelname kosten: € 75,- per persoon voor het hele project

Kijk voor meer informatie op de websites van de verenigingen of neem direct contact op met:

Monique Driessen, 06 – 21544360 (Muziekvereniging Someren-Heide)

Bas van Veghel, 06 – 10176456 (Muziekvereniging Somerens Lust, Someren)

Loes van der Kampen, 06 – 28107869 (Muziekvereniging Juliana, Someren-Eind)

Marjan van Eijk, 06 – 29372847 (Fanfare St. Willibrordus, Lierop)

Of email naar: ntogemeentesomeren@gmail.com