Muziekfeesten 2018

Van 18 t/m 20 mei organiseert Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind de Muziekfeesten. Deze vinden plaats op het Einderplein.

Vrijdag 18 en zaterdag 19 mei: Cabaculinair

De naam Cabaculinair is een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’. Op het Einderplein, dat geheel in de stijl van een klein, gezellig Comedy Theater zal zijn ingericht, serveren diverse restaurants uit Someren-Eind verspreid over de hele avond hun specialiteiten en lokale lekkernijen. Dit, in combinatie met een totaal vernieuwd amusementsprogramma op het podium met muziek en cabaret, zal u een onvergetelijke avond bezorgen. Het programma start beide edities om 18:30 uur. Beide avonden zijn geheel uitverkocht!

Zondag 20 mei: Big Fun Band

Een begrip in Someren-Eind en omstreken: de show van onze eigen Big Fun Band op eerste Pinksterdag. Drie nieuwe zangeressen, namelijk Ivette van de Voort, Ilse Berkers en Kyra van Meijl en nieuwe zanger Jordy van de Brug beleven deze avond hun première. Samen met Roel Henderikx, Joost Geelen, Minouk Hurkmans, Anouk de Jonge en de bijna twintig muzikanten van de band staan ze garant voor een spektakel van formaat! Een programma met veel “Big Fun Band hits” en nieuwe muziek zal voor iedereen weer een feest der herkenning zijn. Meezingen mag! Aanvang van deze avond is 19:00 uur, entree is € 5,00.